Kontakt Ikon
poster
Scroll
Bellishøj
Kunde: Bloch Ejendomsadministration
Lokation: Rødovre

En fryd for dagen.

Med dette løfte har VR & Co udfoldet Bellishøjs’ fortælling og livligjordt byggeriet med de 87 kvalitets lejemål. Med en målgruppe ‘der forventer lidt mere’ er der udviklet et stærkt kommunikationsfundament, som danner grundlag og sætter retning for udvikling af den visuelle identitet, hjemmeside, visualiseringer og markedsføring.

Resultatet

Med en fokuseret og målrettet markedsføringsstrategi på henholdsvis Google og Meta, er der skabt høj trafik til hjemmesiden og opsamlet varme leads mod det ugentlige Åbent Hus i perioden maj til november. De virkelige resultater er skabt i samarbejde med Home.

0

Personer på interesseliste

0

Besøgende på hjemmeside

0,-

Gennemsnitlig pris pr. Underskrift

En hjemmeside der er til at finde ud af

Det skal være let, at være på boligjagt. Og endnu lettere at finde det hjem, der matcher med livets behov. Bellishøjs hjemmeside er udarbejdet som en one-pager med enkelte afsnit der tager interesserede med rundt om projektet, ind i boligerne og ud i området omkring.

Boligvælgeren er udarbejdet med et enkelt birdview og efterfølgende 8 udsnit af projektet, hvor alle 87 enheder præsenteres med plantegning og specifikke bolig informationer.

Loading...