Kontakt Ikon
poster
Scroll
Nordlyset
Kunde: Fast Ejendom
Lokation: Ballerup

Et unikt renoveringsprojekt på Baltorpvej

Et sæt historiske ydre rammer og en gennemgående indvendig renovering skabte grundlaget for Nordlysets og dets unikke markedsposition. Et udlejningsprojekt der på alle måde differentierer sig fra andet nybyggeri - også når du møder Nordlyset online.

Resultatet

De virkelige resultater er skabt i samarbejde med bygherre, Fast Ejendom, som har været den vigtige medspiller mod at gøre Nordlyset til et valg frem for en mulighed for lejere i markedet. Vi har fået indblik i alle de særlige og værdifulde valg de har taget undervejs i renoveringsprocessen, så vi har kunne oversætte dem til kvaliteter rettet mod kommende lejere.

0

Nyrenoveret lejeboliger

0

Unikke besøgende I første måned

0

Interesseret den første måned

Et unikt byggeri kræver unikke løsninger

Nordlysets 96 enheder er mere eller mindre alle unikke boliger. Disse variationer har været vigtige at synlig- og tydeliggøre overfor potentielle lejere, så de har kunne finde det hjem, der matcher dem ud fra målfaste og retvisende plantegninger.

Helle, Fast Ejendom

Vil bare lige sige jer 1000 tak for den flotte hjemmeside, vi har fået til Nordlyset. Og ikke mindst tak for det gode samarbejde – det har været en fornøjelse at arbejde med jer.

Loading...