Forretningsudvikling Kommunikation Design

Vi er specialister i markedsføring af projektsalg

Vi hjælper dig i mål med dit projekt både før, under og efter

Hvordan hjælper vi dig med at lykkes?

På baggrund af vores indledende møde, hvor vi afklarer ønsker og behov, samt definerer en målsætning, udarbejder vi en anbefaling til den proces, som skal sikre det kommunikative fundament, markedsføringen af dit projekt skal stå på. Udformningen af en sådan proces er skræddersyet til hvert enkelt unikke projekt og dig som kunde. Omfang og indhold afhænger fuldstændig af de aktuelle behov og omstændigheder.

Den typiske proces indeholder research i form af f.eks. interessentinterviews, fokusgrupper og lignende samt workshops og/eller møder med de vigtigste stakeholders, som kan godkende en strategi for markedsføring af projektet. Det handler om at afdække projektets værdier såsom beliggenhed og omgivelser, arkitektur og indretning, materialevalg og miljømæssig bæredygtighed. Disse holdes op mod målgruppepotentialet og konkurrerende projekter i markedet.

Slutresultatet vil være en klar, entydig formulering af kernemålgruppen og kernebudskabet i markedsføringen.

Det er kort og godt en analytisk tilgang til spørgsmålet: Hvem bygger vi hjem for? og hvad har de ud af det? Når kommunikationsplatformen er klar, folder vi den ud i alle aktiviteter, således vi taler med én stærk stemme og skaber genkendelse i markedet på tværs af alle aftalte medier.

Hvilken proces kalder dit projekt på? Vi hjælper dig med at lykkes.

Tilmeld dig nyhedsbrev!

    Du er altid velkommen til at kontakte os direkte eller via nedenstående formular

    Vi vil glæde os til at høre fra dig.

    Direktør Jimmy Mørup
    Telefonnr.: 4076 8417
    E-mail: jpm@vr-co.dk