Kontakt Ikon

Sådan arbejder vi

Før nogen flytter ind, er din bolig bare et projekt

Scroll

Relevans

Boligmarkedets mange udbydere står alle over for samme udfordring

At skabe synlighed og kommunikation, der tiltrækker de gode match mellem liv og bolig. Det gælder både lejere og købere.

Med den store konkurrence på boligmarkedet er det ikke nok bare at annoncere med ledige boliger for at tiltrække boligsøgende. Kvadratmeter, materialer, beliggenhed og badeværelser bliver først vigtige, når der opstår en lyst til at vide mere om boligen.

Men hvad gør man så?
Man gør sig umage med at få mennesker til at mærke, hvad det kan bringe at bo her.

Med andre ord, der skabes relevans og lyst hos målgruppen.

direktør Jimmy Mørup

Opmærksomhed

Hvis du siger det samme som alle de andre, er du usynlig

Det er ikke længere nok bare at være ”skøn”, charmerende”, ”nydelig”, ”at have højt til loftet”, masser af lys og fantastiske fællesfaciliteter” eller at være ”i gåafstand”.

Heldigvis har enhver bolig og ethvert projekt deres eget særpræg. Kunsten er at finde frem til det. Det er vi eksperter i. Vi kender branchen og dets arbejdsgange og spilleregler.

Vi går i direkte dialog med arkitekter, projektledere, byggeansvarlige og områdekyndige, som kan give os input, der sammen med tegninger, interne beskrivelser og besøg on location kan hjælpe os med at komme under huden på dit projekt.

Vi taler med – og forstår – potentielle målgrupper, købere og lejere.

Alle input til den videre markedsføring tages altså direkte ud af alle de gode tanker, der er tænkt, de gode beslutninger, der er truffet, og de virkelige input, som kan bygge broen til at realisere det hele.

På den måde sikrer vi, at dit projekt får en synlig tilstedeværelse i markedet.

Jimmy Mørup

Succes

Vi flytter ind i dine tanker

VR & Co hjælper dig med at lykkes både med strategien og de taktiske tiltag – før, under og efter byggeriet, salget og udlejningen.

Vi udvikler et kommunikationsfundament for boligprojektet eller boligen, der kan ramme de mennesker, der vil have glæde af at leve i muligheden.

Fundamentet indeholder en vinkel, en prioritering af fortællinger, et sprogbrug, et løfte og måske endda et navn til bygningen eller bydelen, du ønsker brandet.

Med grobund i dette skaber vi kampagner, der mediemæssigt bestemmes af, hvem vi henvender os til, og som kan spænde over alt fra byggepladsskilte til tv, outdoor, radioreklamer, nyhedsbreve, sociale medier til visualiseringer og VR til navne på bygninger eller hele kvarterer, løfter/payoffs til boligprojekter, tekster til mæglerannoncer og til prioriteringer i de fortællinger, folk skal have verbalt, når man ses i levende live til åbent hus.

direktør Jimmy Mørup
Logo

Hvorfor stille sig i kø bag alle de andre boligudbud, når du i stedet kan fange markedets opmærksomhed?

Jimmy Mørup
CEO - VR & Co
Loading...