Kontakt Ikon

Stagings

Vi ved, hvordan din målgruppe gerne vil bo. Og vi ved også, hvordan du får deres opmærksomhed!

Scroll

Stagings

Gør hvert hjem til en drøm

Staging er et billedværktøj til hussalg, der kombinerer ny teknologi og menneskelige idéer. Erfarne indretningsarkitekter og ombygningsspecialister finder nye muligheder i de fotos, du tager af ejendommen, og skaber billeder, der viser den ultimative brug af boligen, som om det var virkelighed.

Og fordi der er både smag og erfaring involveret, får du et udtryk, der er langt mere tiltrækkende end noget, der er skabt med kunstig intelligens.

Sådan hjælper vi med dit salg
Det kan være svært for køberen selv at drømme sig til, hvordan boligen kan tilpasses og forbedres. Undersøgelser viser, at 80% af os ikke kan se eller forestille sig mulighederne.

Staging kan vise alt fra, hvad der sker, hvis en væg rives ned for at give et lyst og åbent køkken-alrum, til kosmetiske forbedringer, som hvad en ny farve på væggen kan gøre – eller hvordan haven kan moderniseres.

Staging er dermed godt sat ind til både huse og lejligheder, der er i orden, men har større potentiale til dém, der kunne trænge til kærlighed.

Flyt fremtiden helt tæt på virkeligheden
Giv sælger trygheden i, at du kan fremvise boligens bedste muligheder med udgangspunkt i markedet og den lokale efterspørgsel. Vis køberen ejendommens fulde potentiale.

Gå fra WOW! til SOLGT med Staging.

direktør Jimmy Mørup

Trin for trin forklaring

Sådan hjælper vi med dit salg

Påvirk købsprocessen effektivt, og bliv en visionær partner til sælger og køber uden at få ekstra arbejde.

  1. Aftal med kunden, at I lader Staging hjælpe med at vise boligens fulde potentiale.
  2. Gå ind på sagen i Mindworking og klik på VR knappen, så bestiller du nemt direkte hos VR & Co.
  3. Modtag en visualisering med en gennemtænkt og planlagt forbedring.
  4. Når visualiseringen er godkendt bliver den uploadet direkte på hjemmesiden.
  5. Mærk kundens og markedets begejstring!

Eksteriør

Vi visualiserer ændringer af facader og udvendige omgivelser, som påvirker køber til at vælge netop din bolig. Synliggør potentialet ved boligens ydre. Det kan f.eks. være nyt tag, en facadefarve, udskiftning af vinduer, tilbygning mm. Vis køberne de muligheder de ikke selv ser gennem en visualisering fra VR & Co.

Interiør

Indvendigt kan Stagings visualisere en moderne planløsning i en ældre bolig – altså hvordan det ville føles, hvis man væltede en væg eller ændrede på indretningen, hvordan stemningen ville være med en anden farve på væggene eller lignende.

Staging er en del af fremtidens mæglerværktøjer fra VR & Co:
Gør hvert hjem til en drøm
Loading...