Forretningsudvikling Kommunikation Design

LØSNINGER TIL ALLE BOLIGER

“Nogle boliger mangler kun den sidste finish i indretningen, mens andre kræver en ombygning for at realisere salget”

 

VR & Co’s STAGINGS er et innovativt salgsværktøj, der gør det muligt for boligkøber at se sig selv og sin familie i boligsælgers hjem. Det sikrer et effektivt salg med markant øget sandsynlighed for at sælge til udbudspris.

Udvendigt

1.
Eksteriør

Udvendige visualiseringer hvor der bygges til eller fjernes eksisterende bygningsdele kan gøre hele forskellen på, om huset passer til boligens nye familie. Derudover passer Eksteriør rigtig godt ind i salgsopbygningen i billedrækken, da facader oftest er de billeder, som vises allerførst. Det er muligt at lave konstruktionsmæssige ændringer, omflytning af elementer og opdatering af udvendige arealer, herunder omlægning af have.

2.
Facadeoptimering

Ved en facadeoptimering behandles eksisterende overflader, såsom pudsning af murværk, maling af træværk eller tag. Der er ikke mulighed for at tilføje eller fjerne eksisterende elementer på billedet.

Indvendigt

3.
Interiør

Ældre boliger kan få en moderne planløsning, hvis man vælter en væg eller ændrer på indretningen. Der kan fjernes rum eller bygges flere, så mægler udvider mulighederne i boligen og øger målgruppen. Nye møbler eller en anden farve på væggene kan forandre et rum totalt. Det er især relevant, hvis tilbagemeldingerne på fremvisninger går på andre indretningsmæssige udtryk eller fx på værelsesfordeling, køkken/alrum, flere badeværelser eller lignende.

Tilvalg

4.
Opdateret plantegning

Levering af opdateret plantegning, hvori ændringer på ombygningen tydeligt fremgår. Den opdaterede plantegning kan også anvendes i SoMe-videoer.

5.
Prisoverslag

Hvad koster ombygningen? Vores bygningskonstruktører udarbejder et prisoverslag på den visualiserede ombygning.

Du får:

 1. Regionalt beregnede priser
 2. Incitament for højere prisvurdering
 3. Juridisk anerkendt af Danske Bank
 4. Udarbejdet af bygningskonstruktører

6.
Sociale medier

Videoen viser en glidende overgang mellem det eksisterende foto og 3D-visualiseringen. Denne er særdeles effektiv ift. at opnå potentielle boligkøberes opmærksomhed. Derfor øger SoMe-videoen synligheden af boligen og udvider målgruppen.

Tilmeld dig nyhedsbrev!

  Du er altid velkommen til at kontakte os direkte eller via nedenstående formular

  Vi vil glæde os til at høre fra dig.

  Direktør Jimmy Mørup
  Telefonnr.: 4076 8417
  E-mail: jpm@vr-co.dk