Kontakt Ikon

VR & Hvem?

Et kommunikationshus, der ikke er bygget af strå

Scroll

VR & Hvem?

Det handler om mennesker. Jo bedre vi forstår dig, dine konkurrenter, din bolig og de mennesker, der skal bo i den – desto stærkere og mere målrettet markedsføring, kan vi lave. Det handler om samarbejde, vidensdeling, gensidig tillid og stærke kompetencer, som supplerer hinanden.

Hvad vi tror på hos VR & Co

Viden: Målet er ikke blot at kommunikere til nogen – men at ramme den helt rigtige målgruppe med den helt rigtige oplevelse, budskab og timing. Det forudsætter, at vi bygger på viden! Bl.a. om dit projekt og dine visioner, om målgruppen og markedet.


Empati: Det er vigtigt for os at få en dyb forståelse af dine visioner, boligen, markedet og målgruppen – både rationelt og emotionelt. For i sidste ende hjælper vi jo ikke kun med at formidle boliger. Vi vil gerne hjælpe mennesker med at finde hjem!


Samarbejde: Den indsigt og viden, vi bygger vores arbejde på, kan vi ikke skabe alene. Vores erfaring er, at de bedste resultater skabes i tæt samarbejde – når dine kompetencer bliver optimalt udnyttet i supplement med vores. Derfor ser vi heller ikke os selv som underleverandører, men som samarbejdspartnere omkring et fælles mål om at skabe virkelige resultater.

Hvem vi er
VR & Co (der dengang hed VR Staging) blev dannet af en gruppe innovative iværksættere med flere års erfaring inden for salg, byggeri, indretning, forretningsudvikling og innovation i 2015. Formålet var ved hjælp af fotorealistiske visualiseringer at skabe virtuel indretning og styling til ejendomsmæglere, projektudviklere og arkitekter.

Efter vi mærkede et stadigt stigende behov for at styrke markedsføringskompetencen, blev reklamebureauet Minuskel opkøbt og lagt ind i virksomheden, der nu fik navnet VR & Co. Minuskel havde siden 2002 været et etableret navn i den danske reklamebranche.

Oprindeligt arbejdede bureauet med kunder fra stort set alle brancher, men fra 2018 specialiserede Minuskel sig helt i markedsføring af virksomheder inden for bolig og byggeri. Matchet var perfekt!

Derfor består VR & Co's team i dag blandt andet af bygningskonstruktører, 3D-artister, kreative reklamefolk og dygtige projektledere, som hjælper dig med at udfolde dit projekt og komme i mål med salg og udlejning.

Loading...